Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Ede Logo

Ontstoppen

WC verstopt Ede

Wij verhelpen jouw wc verstopping

EDE

WC verstopt Ede?

WC verstopt Ede? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om een wc te ontstoppen. Maar helaas kan het iedereen wel een overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Zeker niet prettig dus!

Je kan een wc ontstoppen op verschillende manieren. Met de volgende methodes kun je zelf proberen om jouw wc te ontstoppen.

Laat je het liever doen door een ervaren ontstopper van wc Ontstoppen Ede? Bel gratis naar 0318 201 109 om jouw verstopping te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Wij raden aan om voordat je begint de vloer af te dekken. Dit kan je doen met een oud stuk zeil of doek. Hiermee voorkom je dat er vuile spetters op de vloer terecht komen. Dit kan je een hoop troep achteraf besparen. 

Ontstoppen Ede Logo
Loodgieter ontstoppen Ede afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Wanneer je een wc wilt ontstoppen, is het belangrijk dat de je oorzaak weet te vinden. Hiermee kan je de verstopping snel verhelpen zonder al te veel overlast.

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object is, kan dit ervoor zorgen dat het water niet meer soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping terug naar boven brengt.

Is het waarschijnlijk vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan raden wij aan de spoeling te forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van je wc? bel zo dan zo snel mogelijk de specialisten van Ontstoppen Ede op 0318 201 109.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping zien zitten? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen, en dus ook zelf oplossen.

Vaak ligt de oorzaak bij de sifon in de wc afvoer. Dit is de kronkel die er voor zorgt dat er geen stank uit de afvoer komt. Wanneer de verstopping plaatsvindt in de sifon, dan is dit relatief makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg.

Heb je vragen over jouw wc verstopping? Dat is begrijpelijk. Neem contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Ede via 0318 201 109.

Ontstoppen afvoer Ede
Ontstoppingsdienst Ede

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Wanneer de verstopping is ontstaan door dingen als papier, vet of iets anders wat flexibel is, kan je de verstoppingen proberen te ontstoppen aan de hand van wasmiddel. Wasmiddel is een zeer effectieve methode. Tevens is dit ook de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Vul een grote emmer met warm water. Gooi hier twee eetlepels wasmiddel bij. Meng het wasmiddel en het warme water door elkaar. Gooi vervolgens de emmer leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten. Hiermee ontstaat er extra kracht, waarmee de verstopping makkelijker loskomt. 

Let op! Gooi geen kokend water in de wc! Hiermee kan je namelijk het porselein van het toilet beschadigen.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppingsdienst Ede om jouw klus te bespreken 0318 201 109.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Zijn de bovenstaande methodes niet succesvol? Dan kan je de wc proberen te ontstoppen door gebruik te maken van een wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voordat je begint de ontstopper flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Druk vervolgens de ontstopper rustig in de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er nog zo min mogelijk lucht bij kan.

Beweeg de ontstopper nu op en neer. Hierbij ontstaat zuigkracht waarmee de verstopping kan loskomen. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan namelijk resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Bij gebruik van een ontstopper gaat het immers om de kracht die ontstaat bij he terugtrekken.

Ontstoppen Ede Leiding
WC verstopt Ede

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om een verstopping in de wc te verhelpen. Bij gebruik van deze veer kan namelijk schade aan de leidingen ontstaan.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Ede om jouw klus te bespreken 0318 201 109.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas kan je de verstopping niet altijd zelf oplossen. Af en toe ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Ede er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van de meest complexe verstopping .

Onze loodgieters werken met unieke methoden waarmee verstopping effectief aangepakt kunnen worden. Daarnaast helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel werkt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel Ontstoppingsdienst Ede op 0318 201 109 voor meer informatie.

Graven riool Ede

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-ede

WC verstopt

WC verstopt Ede

Woon je in Ede of omstreken, en heb je last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Ede. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopte afvoer? En woon je in de buurt van Ede? Maak dan snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-ede-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Ede

Woon jij in Ede en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Ede en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Ede.

Loodgieter Ede Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Ede en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Ede! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0318 201 109

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ede

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Ede