Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Ede Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Ede

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

EDE

Afvoer verstopt Ede?

Afvoer verstopt Ede? Er zijn veel verschillende manieren om een verstopte afvoer te ontstoppen. Hierdoor is het soms verwarrend. Wat werkt er nou wél en wat werkt er nou niet? Wij helpen je graag bij het vinden van de beste manier om jouw verstopping op te lossen. Op deze pagina hebben wij een aantal tips op rij gezet, waarmee jij hopelijk je afvoer kan ontstoppen!

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Dat begrijpen wij. Wij hebben een team van ervaren ontstoppers klaarstaan, die je kunnen helpen.

Afvoer verstopt Ede? Bel snel en vrijblijvend naar 0318 201 109 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Ede

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Ede? dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Ede, kunnen vaak snel ter plaatse zijn. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Naast het ontstoppen van je afvoer, voorzien wij jou ook graag van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Met welk probleem je ook te maken hebt, Ontstoppen Ede lost het voor je op! Je kunt ons bereiken via  0318 201 109 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Ede Logo
Loodgieter ontstoppen Ede afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer je te maken hebt met een verstopte afvoer, kun je dit vaak  gemakkelijk zelf oplossen. Ontstoppingsdienst Ede, specialisten op dit gebied, heeft hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Wij zijn voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Wanneer de verstopping dus met spoed moet worden verholpen, kan je direct contact opnemen.

Bel ons voor een snelle service op 0318 201 109. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt regelmatig voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Vaak worden deze verstoppingen gevormd door een vieze filter. We raden je aan deze filters eerst te controleren. 

Deze filters zijn eenvoudig te verwijderen. Wanneer je ziet dat deze filters vies zijn, reinig deze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kunnen ze teruggeplaatst worden op de oude plek.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Ede
Afvoer verstopt Ede

Sifon

Sifon legen

Vrijwel alle afvoeren zijn voorzien van een sifon. Dit is de stankafsluiter in de vorm van een zwanenhals. Wanneer een sifon niet meer goed werkt, blijft er vuil in de sifon zitten. Het vuil hoopt zich langzaam op tot een verstopping. Hierdoor kan het water er niet meer langs.

Hoe verhelp je dit probleem? De sifon is eenvoudig los te halen. Wanneer je de sifon losgehaald hebt, kan je het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed kan werken wanneer een afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet dit mengsel langzaam in de verstopte afvoer. Laat dit een nachtje inwerken, om het beste resultaat te krijgen.

Tip! Voor een sterker effect kan je de baking soda aanmengen met azijn.

Ontstoppen Ede Leiding
Riool ontstoppen Ede graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan een afvoer ook ontstoppen door gebruik te maken van een ontstopper.

Hoe ga je te werk? Zet de plopper op de afvoer. Let hierbij op dat de hele afvoer afgesloten is. Beweeg de plopper nu met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je een zuigkracht, die de verstopping moet laten loskomen. Denk je dat dit gelukt is? Test dit dan door een emmer water leeg te gooien in de afvoer.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Ede om jouw klus te bespreken via 0318 201 109.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de ontstoppingsveer met het uiteinde in de afvoer. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht aan de afvoerwand. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig, ook hier kan schade ontstaan. Belangrijk is dat je achteraf de veer uit de afvoer verwijdert.

Heb je het idee dat het gelukt is? Dit is eenvoudig te controleren. Gooi een emmer water leeg in de afvoer. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Niet gelukt? Of heb je vragen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0318 201 109. Dan zorgen wij voor de rest! Ontstoppen Ede helpt je graag!

Graven riool Ede
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierbij ontstaat een scheur in de leiding. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Ook komt het wel eens voor dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij leidingen van oude huizen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer een riool slecht is aangelegd, is de kans op verstopping groter. 

Op het moment dat er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Ook dit kan problemen opleveren. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus veel verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij ook last van een verstopt riool? Bel dan direct naar 0318 201 109.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld onverstandig frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

In de meeste gevallen ontstaan de verstoppingen geleidelijk aan. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0318 201 109.

Loodgieter Ede Ontstoppen
WC ontstoppen Ede

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen alle soorten verstopping oplossen.

Wij hanteren geen vaste prijs. Dit doen wij omdat elke verstopping anders is. De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij beginnen pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een directe oplossing voor jouw afvoer? Bel dan snel naar 0318 201 109.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-ede

WC verstopt

Woon je in Ede of omstreken, en heb je last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Ede. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Ede

Heb je te maken met een verstopte afvoer? En woon je in de buurt van Ede? Maak dan snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-ede-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Ede

Woon jij in Ede en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Ede en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Ede.

Loodgieter Ede Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Ede en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Ede! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Ede

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Ede en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0318 201 109. De ervaren loodgieters van Ontstoppingsdienst Ede helpen je graag!

Verstopping Ede

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Ede

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Ede Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Ontstoppen Ede. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Ede Bellestein

Ontstoppen Ede heeft bij ons de riolering vervangen en een verstopping in de wc verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

DTS Ede

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Ede. Erg bedankt voor de hulp!

Brandweer Kazerne Ede

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0318 201 109

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ede

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Ede