Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Ede Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Ede

Wij verhelpen jouw riool verstopping

EDE

Riool ontstoppen Ede?

Riool ontstoppen Ede? Wanneer je te maken hebt met een rioolverstopping, raden wij het aan om de oorzaak van het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk stankoverlast. In de meeste gevallen is dit alleen vaak lastig. 

Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0318 201 109 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Ede staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Bij het ontstoppen van een riool is dus de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Daarnaast is dit ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Een rioolverstopping kan je op verschillende manieren herkennen. Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed of zelfs helemaal niet meer wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioolleiding. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Ede in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Deze zorgen namelijk vaak voor ophopingen achter de afvoer en in de sifon. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijft het water staan? dan heb je te maken met een verstopping. In dit geval kun je het beste contact opnemen met 0318 201 109 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Ede Logo
Loodgieter ontstoppen Ede afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtig middel die goed kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Tegelijkertijd is dit ook een risicovolle manier. Daarom raden wij het aan eerst andere methodes te gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda.

Werkt deze methodes niet, en wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat je zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat de badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van de riool? Neem dan contact op met Ontstoppen Ede via 0318 201 109.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een effectief middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een ophoping van restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Wanneer je de verstopping bereikt hebt, duw, trek en draai dan aan de veer. Hiermee probeer je de verstopping te forceren. Wanneer je dit gedaan hebt, raden wij aan de verstopping door te spoelen. Hiermee zorg je ervoor dat ook het laatste beetje afval verwijderd wordt uit de afvoer.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Wilt het niet lukken? Of laat je het liever doen door een ervaren loodgieter van Ontstoppingsdienst Ede? Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Wij zijn te bereiken via 0318 201 109.

Ontstoppen afvoer Ede
Ontstoppingsdienst Ede

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Je kan een verstopping ook proberen te verhelpen door middel van de ouderwetse ontstopper. De plopper creëert druk die de verstopping los moet laten komen.

Hoe werkt dit? Voordat je begint, raden wij aan de ontstopper flexibel te maken. Dit kan je doen door de ontstopper onder een warme kraan te houden. Druk de ontstopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat je voelt dat de plopper goed vastzit, trek je een aantal keer aan de plopper. Vaak komt de verstopping niet gelijk na één keer los. Daarom moet je een aantal keer ‘ploppen’.  

Heb je het idee dat het gelukt is? Spoel  de afvoer goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0318 201 109.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al veelvoudig genoemd als hulpmiddel bij het ontstoppen van een riool. Soda is ook een opzichzelfstaande manier bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als de soda met een lepeltje in de afvoer. Laat dit een paar minuten intrekken. Vervolgens spoel je de afvoer door met kokend water. Voor een optimaal resultaat moet je dit proces een aantal keer herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Hiermee zorg je ervoor dat afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van dingen als een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Neem dan contact met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsdienst Ede via 0318 201 109.

Ontstoppen Ede Leiding
Riool ontstoppen Ede graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Veel bouwmarkten of supermarkten bieden ontstoppingsmiddelen aan. Echter kan het gebruik van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking, waarmee de binnenkant van de leidingen aangetast kunnen worden.

Door deze middelen te gebruiken, vervuil je ook onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Neem dan contact op met Ontstoppen Ede op 0318 201 109.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van je riool niet lukken? Schakel dan de hulp van onze ervaren ontstoppers in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring met deze werkzaamheden. Ook beschikken zij over een VCA-certificaat met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw ontstopping verleden tijd wordt.

Bel daarom nu naar 0318 201 109.

Graven riool Ede

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-ede

WC verstopt

Woon je in Ede of omstreken, en heb je last van een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Ede. Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb je te maken met een verstopte afvoer? En woon je in de buurt van Ede? Maak dan snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-ede-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Ede

Woon jij in Ede en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je te maken met een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Maak snel een afspraak!

loodgieter-ede-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Ede

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Ede en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Ede.

Loodgieter Ede Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Ede en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Ede! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Ede

Onze ervaren ontstoppers lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, van het ontstoppen van riolen tot het leegpompen van kelders. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0318 201 109.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , Riool.vindjeviahier, riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.zoekvinden , riool.uwpagina

Verstopping Ede

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Ede!

Riool Ede

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Ede Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Ontstoppen Ede. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Ede Bellestein

Ontstoppen Ede heeft bij ons de riolering vervangen en een verstopping in de wc verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

DTS Ede

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Ede. Erg bedankt voor de hulp!

Brandweer Kazerne Ede

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0318 201 109

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Ede

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Ede